Hollósy András: Biztonsági kamerák figyelik majd a Hejő patak medrét

Megosztás

A Hejő patak medrénél hatalmas mennyiségű szemét található és ezt jelentős problémának tartja Hollósy András is. Éppen ezért nem csupán posztolt, de konkrétan tett is az ügy érdekében.

A 2024.03.19-én kedden megjelent cikkünkben, amelyben a Hejő partján lévő szeméthelyzetről volt szó, arról írtunk, hogy egyszerű bejárást tartott ott két kormánypárti képviselő és a rendészeti igazgató, de a bejáráson kívül más nem történt. Szerencsére történt, a részletekről Hollósy András tájékoztatta szerkesztőségünket.

A bejáráson ott volt még Bajusz Gábor és Szabó Ferenc, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója, akik kezdeményezték egy új térfigyelő kamera elhelyezését.

Ezen felül a rendészet vezetője a helyszínen arról is intézkedett, hogy mostantól rendszeresen ellenőrizzék kollégáik az adott területet. Továbbá az ott talált, a közeli bevásárlóközpontból eltulajdonított bevásárlókocsit visszavitték és az üzletvezető-helyettesnek átadták.

A Hejő patak medre létező és folyamatos probléma, hiszen hiába történt már több ízben is ott teljes megtisztítás, rövid időn belül ismeretlenek újra és újra teleszórják illegális hulladékkal a területet, tette hozzá Hollósy András.

(Forrás: Hollósy András)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek